Lynetteholmen får strande

Lynetteholmen får strande

lynetteholm lynetteholmen strand paradis strande byudvikling 05.10.2018
Lynetteholm sponsoreret:
annonce

✔️ Selvrensende Blender
✔️ Trådløs - tag den med på farten/picnic/stranden
✔️ 7 forskellige farver

Læs mere

Lynetteholmen bliver et paradis for indbyggerne i hovedstaden

Lynetteholm

Lynetteholmen får strande

Lynetteholmen får strande

Lynetteholmen får strande

København er gennem århundreder vokset ved at inddrage og opfylde kystnære vandarealer til nye byområder. Historisk med Christianshavn, der blev anlagt af Christian IV, og senere med blandt andet Sydhavnen, Nordhavnen og Ørestad, der i dag gennemgår en markant byudvikling. Med anlægget af en ny ø, Lynetteholmen, fortsættes denne udvikling i et omfang, der er fremtidssikret frem mod det 22. århundrede.

Lynetteholmen anlægges som en ny ø ved at opfylde et areal på ca. 2 mio. m2 i Øresund i forlængelse af Refshaleøen og Lynetten.

Lynetteholmens mange kvadratmetre giver udover nye boliger også adgang til strande og masser af frisk luft.

 

Lynetteholmen og politik

Udtalelser

- Derfor er der behov for, at vi fremtidssikrer vores hovedstad, og det gør vi ved at følge med efterspørgslen på boliger, så priserne holdes nede. Ved at bygge infrastruktur med både metro og bedre vejfremkommelighed. Og ved at sikre København mod stigende vandstand og lave en klimasikring af byen. Lynetteholmen vil på en elegant måde bidrage til at sikre det hele, siger Frank Jensen.
- Det bliver en ny ø med plads omkring til 35.000 beboere og et tilsvarende antal arbejdspladser. Når vi bygger flere boliger, så vil det alt andet lige trække priserne ned eller i det mindste holde dem i ave, så flere får råd til at bo i byen, siger Lars Løkke Rasmussen.